ETA 7246 90000 (cena od 939 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1387967/eta-7246-90000.jpg

    0
  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/8/5/3/product_2095358.jpg

  • http://aworld.eu/inshop/catalogue/products/thumbs/ETA7246_thumb.jpg

  • https://static.sporilek.cz/img/produkty/eta-724690000.jpg

  • https://i.alza.cz/foto/f5/EA/EAD1005g.jpg

  • https://www.mall.cz/i/15698561/800/600/

  • https://www.eoshop.cz/editor/image/eshop_products/eta-7246-90000.jpg?v=1444440745

3D MODEL Ukázka modelu ve 3D zobrazení PRODLUŽKA ZÁRUKY Registrujte se a získejte možnost prodloužené záruky na tento produkt Ač dnešní době vládnou vlastní napařovací žehličky, drží si její suchá kolegyně stále své místo. Pro toho, kdo upřednostňuje klasiku v žehlení, nebo holduje retro stylu, má ETA ve svém sortimentu suchou žehličku 7246 90000. Její jedinečné »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 83%

(12 recenzí)
  • žehlička naprosto splnila moje očekávání

  • Hlavne ma teší o 1 m dlhšia el. šnúra. Paráda.

  • Cena,kvalita výrobku a rychlost dodání do obchodu k odběru.

Recenze ETA 7246 90000

Filtrovat:

daniela, 2011-01-19
PRO:
  • žehlička naprosto splnila moje očekávání
PROTI:
  • zatím vše ok
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 78% zákazníků z 9.
Koral, 2010-11-23
PRO:
  • Žehličku jsme zakoupili na olepování pásky na hrany dveří, na které zažehlujeme olepovací pásku. Na tuto práci je tato žehlička velice dobrá.Nepotřebujeme napařování a sehnat klasickou nenapařovací žehličku je docela problém. ETA je kvalita.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 71% zákazníků z 7.
Dáša, 2010-10-15
PRO:
  • Klasická žehlička, která žehlí i svou hmotností, není velká - je šikovná do ruky.Nerezová žehlící plocha se dobře udržuje.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 71% zákazníků z 7.
Petr, 2012-03-02
PRO:
  • provedení
PROTI:
  • nižší teplota žehlení na len
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
vmu, 2010-11-11
PRO:
  • Nemohu hodnotit, jedná se o vánoční dárek.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 40% zákazníků z 5.
Petra, 2016-08-21
PRO:
  • Klasická suchá žehlička. Má dostatečně dlouhý kabel, což je praktické.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Eva, 2016-07-09
PRO:
  • délka kabelu
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
dámská krejčová, 2016-07-29
PRO:
  • Jedná se o žehličku s " otevřenou" rukojetí, která je - pokud je mi známo - jediná na současném trhu.
  • Otevřená rukojeť je praktická, může se s ní "zajet" do rukávů, nohavic, je lehká do ruky. ( Žehlení je nejnamáhavější domácí práce.)
PROTI:
  • Žel, poslední léta klesá kvalita tohoto výrobku firmy ETA.
  • Dá se říci, že po takových dvou letech užívání se snižuje výkon - výhřevnost. Dá-li se do opravy, tak potom už není tak výkonná, cena za opravu je při tom dosti výsoká.
  • Cena této suché žehličky je oproti různým typům napařovacích žehliček poněkud vysoká.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
stano, 2015-12-26
PRO:
  • Vzhled, jednoduchá obsluha, dlouhá šňůra, značka ETA
PROTI:
  • Cena by mohla být vlídnější,a asi původních 1200 W by nebylo na škodu
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
ing. Slabý Jindřich, 2015-01-18
PRO:
  • Cena,kvalita výrobku a rychlost dodání do obchodu k odběru.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
TF, 2014-12-02
PRO:
  • Nemohu hodnotit, bylo kupováno jako vánoční dárek, zatím nebylo použito.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ivonas, 2014-10-16
PRO:
  • Hlavne ma teší o 1 m dlhšia el. šnúra. Paráda.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.