Philips GC 4860 02 Azur 4000

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1339846/philips-gc-4860-02-azur-4000.jpg

    0

Záruka vrácení peněz 90 dnů Nabídka se vztahuje na vybrané kategorie značky Philips zakoupené v období od 1. 9. 2013 do 31. 1. 2014 žehlička Azur příkon 2600 W žehlicí plocha SteamGlide Plus výstup páry na špičce žehlicí »

+ Přidat hodnocení

Recenze Philips GC 4860 02 Azur 4000

Filtrovat:

Jana Bieliková, 2011-10-27
PRO:
  • Perfektní
PROTI:
  • Nic
Perfektní Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.
Jitka J., 2013-07-28
PRO:
  • Moje již třetí žehlička a z toho druhá od Phlipsu.
  • Původně jsem chtěla sáhnout po levnějším modelu, protože s žehličkou přeci JEN žehlím :-)
  • Ale nakonec jsem se pro ni rozhodla, protože se mi prostě víc líbila, nyní oceňuji její účelnost.
  • Používám ji už druhý měsíc a nákupu jsem ani na chvíli nelitovala.
  • - výkon
  • - funkce ionizace
  • - vyšší hmotnost, takže lepší tlak na prádlo
  • - velká napařovací plocha, kdy je napařování i ve špičce
  • - tvar žehlící plochy dělá snažší žehlení jinak těžko žehlitelných míst např. u košil
  • - voda z kouhoutku
  • - líbivý design
  • - vyřízení objednávky dávám 1
PROTI:
  • - nešikovné umístění tlačítka inonizace, protože si ho často nechtěně vypínám. Ale díky diodě i zvuku je to snadné v zápětí rozpoznat.
Moje již třetí žehlička a z toho druhá od Phlipsu. Původně jsem chtěla sáhnout po levnějším modelu, protože s žehličkou přeci JEN žehlím :-) Ale nakonec jsem se pro ni rozhodla, protože se mi prostě víc líbila, nyní oceňuji její účelnost. Používám ji už druhý měsíc a nákupu jsem ani na chvíli nelitovala. - výkon - funkce ionizace - vyšší hmotnost, takže lepší tlak na prádlo - velká napařovací plocha, kdy je napařování i ve špičce - tvar žehlící plochy dělá snažší žehlení jinak těžko žehlitelných míst např. u košil - voda z kouhoutku - líbivý design - vyřízení objednávky dávám 1 - nešikovné umístění tlačítka inonizace, protože si ho často nechtěně vypínám. Ale díky diodě i zvuku je to snadné v zápětí rozpoznat.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
David, 2013-12-31
PRO:
  • Žehlička žehlí opravdu skvěle. Jednoduše se plní a iontový generátor je parádní věc.
PROTI:
  • Z žehličky se po krátké době (cca 2 měsíce) začali loupat popisy tlačítek. Časem se sloupali všechny. Toto negativum neřeším, jelikož nemá na chod žehličky vliv, odfláknuté popisy u takto drahé žehličky nepotěší.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Lili, 2011-11-19
PRO:
  • lehká
  • napařování
PROTI:
  • nic mě nenapadá
Nejvíc se mi na Philips GC líbí, že je lehoucká a můžu s ní pracovat dýl nez s tou předchozí. Vzhledově pěkná a moderní. Za tu cenu je to přesně to, co jsem si představovala.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Soňa Michalíčková, 2015-05-05
PRO:
  • S výrobkem jsem velice spokojená
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jitka Hájková, 2015-05-03
PRO:
  • Spokojena
PROTI:
  • Plnění nádržky na vodu ze strany.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
jitons, 2015-05-03
PRO:
  • se vším
PROTI:
  • nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
JANA, 2015-04-02
PRO:
  • se vším, už jsem to měla prostudované a proto jsem si výrobek objednala
PROTI:
  • ----
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Irena, 2015-04-11
PRO:
  • Žehlička má vše co jsem požadovala a za přijatelnou cenu. Doufám, že bude fungovat stejně dlouho jako předešlá
  • značky Moulinex / 14 let /.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Evžena, 2015-03-26
PRO:
  • Zatím krátká doba na úplné hodnocení spokojenosti s tímto výrobkem, ale vsadila jsem na jistotu a kvalitu a udělala jsem dobře.
  • Zatím jsem moc spokojená. Předchozí žehlička také byla Philips a sloužila 10 let bez jediné závady. Modernější, kterou jsem si nyní koupila jsem viděla u dcery a překvapila mě obrovská síla napařování - bude se max. hodit v létě, pokud přeschne prádlo.
  • Zatím opravdová spokojenost.
PROTI:
  • Nic jsem zatím neobjevila. Prádlo je krásně vyžehlené. Radost žehlit s tímto výrobkem.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
DROCKIN, 2015-01-23
PRO:
  • JE SUPER
PROTI:
  • Zatím nic...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
e.fendi, 2014-03-15
PRO:
  • se vším
PROTI:
  • nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Miounek, 2014-02-05
PRO:
  • Zehlí výborně, krásně vypadá a je levná.
PROTI:
  • Mám velké ruce, takže si často omylem zapnu ionizátor, protože je na rukojeti umístěn příliš vzadu. Na starém typu byů více vepředu. Také oproti starému typu chybí odkládací podložka.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Alena Jirásková, 2014-12-29
PRO:
  • výkonná žehlička,velmi praktická jsou dvířka k doplňování vody do nádržky,která se otvírají do strany
  • funkce ionizace usnadní žehlení i u prádla,které nestíháte hned vyžehlit,velká napařovací plocha
PROTI:
  • jediná výtka je umístění ionizačního tlačítka ,které občas nechtěně zapnu ale je to jen otázka krátké doby,než zvyknete
výkonná žehlička,velmi praktická jsou dvířka k doplňování vody do nádržky,která se otvírají do strany funkce ionizace usnadní žehlení i u prádla,které nestíháte hned vyžehlit,velká napařovací plocha jediná výtka je umístění ionizačního tlačítka ,které občas nechtěně zapnu ale je to jen otázka krátké doby,než zvyknete
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Indosh, 2014-01-28
PRO:
  • zehlici plocha opravdu klouze
  • tiha zehlicky (neni treba na ni tlacit - je tezsi)
  • ionizator se mi zda ze pracuje do
PROTI:
  • ionizator obcas sam omylem zapnu, tlacitko je na horni strane drzadla
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Simona, 2014-01-28
PRO:
  • -pára ve špičce žehličky je bezvadná
  • -parní generátor je opravdu výkonný
PROTI:
  • -tlačítko přidání páry je umístěno na rukojeti žehličky a při žehlení dochází k nechtěnému vypínání či zapínání této funkce
  • -plocha žehličky "neklouže" po povrchu
  • -žehlička je docela těžká
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Benešová Eva, 2014-01-27
PRO:
  • Mám již třetí výrobek zn. PHILIPS a jsem vždy spokojena. Tato poslední je opět vylepšená, je těžší, lépe napařuje, nemám žádné připomínky.
PROTI:
  • Osobně bych potřebovala delší šňůru, neboť musím používat prodlužovací, stačilo by 1/2 m. To však záleží na místě, kde se musí žehlit.
  • Děkuji, Benešová
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ondra, 2014-01-22
PRO:
  • Za danou cenu se jedna o dobrou zehlicku.
PROTI:
  • Cekal jsem mozna vice pary, zda se mi ze mozna zcela neodpovida udavanym hodnotam, ale je to subjektivni pocit. Hlavni ovladaci kolecko na volbu teploty jde moc zlehka a pri zehleni se muze nevedomky otacet po lehkem kontaktu s prsty. Otazka je kvalita, jiz po asi trech zehlenich se smazaly napisy vzadu na zehlicce Heating a Auto Off... To o necem svedci...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
otto, 2014-01-21
PRO:
  • Kvalita žehlení - síla parního generátoru.
PROTI:
  • Větší hmotnost.
  • Písmo na plastové části nečitelné.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Horská Magdalena, 2014-01-20
PRO:
  • Vynikajicí ve všech smérech ,velký otvor na vodu ,dobře se naleva,žehli skoro sama ale jen skoro , Již jsem jednou měla PHILIPS zehličku měla z Datartu měla a vždy jen spokojenost.Predtim jsem měla žehličku za 2 600 kč tato je levnější ale výkonost je stejně vynikajici .Prodavači vsichni velmi ochotní a dobře poradí.Moc děkuji
PROTI:
  • Předtím jsem měla též PHILIPSku a měla 3 metrovou šňúru což bylo výnikající tato ji má kratši a nádržka na vodu byla podsvětlena bylo dobře vydět na vodu ,ale to je to nejmenší ,jinak připomínky žadné ,naprostá spokojenos,Vsem moc děkuji
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
verunika, 2014-01-19
PRO:
  • Vyhovuje mým požadavkům.
PROTI:
  • Knoflík ionizace je na držadle umístěn na špatném místě, spíná se při držení. Je dost hlučná.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Mirka, 2013-08-22
PRO:
  • Mám ji krátce,ale spokojenost maximální.Pěkně se drží,krásně klouže po látce,velká nádržka.Doufám,že mi bude sloužit alespoň tak dlouho jako předchozí žehlička stejné značky,která mi vydržela 15 let.A to ještě funguje,ale chtěla jsem novou.
Mám ji krátce,ale spokojenost maximální.Pěkně se drží,krásně klouže po látce,velká nádržka.Doufám,že mi bude sloužit alespoň tak dlouho jako předchozí žehlička stejné značky,která mi vydržela 15 let.A to ještě funguje,ale chtěla jsem novou.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Věra Hochová, 2013-07-27
PRO:
  • příjemná rukojeť, krásný design, velká napařovací plocha, vysoký výkon páry, perfektně vytvarovaná přední část, která je výborná při žehlení lišty u košil, použití vody z kohoutku,
  • u Vašeho shopu atraktivní cena a super rychle vyřízená objednávka.
PROTI:
  • s čím mám problém, je umístění tlačítaka na ionizaci, které se mi daří neustále zapínat a naopak. Na štěstí je tam modrá dioda, která včas upozorní. Vše je jen otázkou praxe.
příjemná rukojeť, krásný design, velká napařovací plocha, vysoký výkon páry, perfektně vytvarovaná přední část, která je výborná při žehlení lišty u košil, použití vody z kohoutku, u Vašeho shopu atraktivní cena a super rychle vyřízená objednávka. s čím mám problém, je umístění tlačítaka na ionizaci, které se mi daří neustále zapínat a naopak. Na štěstí je tam modrá dioda, která včas upozorní. Vše je jen otázkou praxe.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Kem, 2013-02-25
PRO:
  • spokojena s rychlostí dodání výrobku
PROTI:
  • zklamání velké je,žehlička je težká
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
MAF, 2013-01-25
PRO:
  • Měla jsem předchozí model řady Azur a vydržel mi 10 let, žehlící plocha byla i po letech jako nová, odešla elektroinstalace. S novou žehličkou jsem zatím moc spokojená.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další