TEFAL Aquaspeed Time Saver 70 (FV5370E0)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1494477/tefal-aquaspeed-time-saver-70-fv5370e0.jpg

    0

Typ žehličky: napařovací s kabelem Příkon (W): 2400 Žehlící plocha: Autoclean Catalys Objem nádržky (na vodu) (ml): 300 Parní ráz (g/min): 160 Variabilní pára až (g/min): 40 Systém proti odkapávání: ANO Svislé napařování: ANO Samočištění: ANO Odvápňování: ANO Funkce kropení: ANO Bezpečnostní vypínání: NE Ochranný kryt: NE Délka kabelu (m): 2.5 Provedení výrobku: bílá »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 83%

(13 recenzí)

Recenze TEFAL Aquaspeed Time Saver 70 (FV5370E0)

Filtrovat:

Leona Machanova, 2012-10-01
PRO:
  • Je těžší a tím pádem stačí přejet a prádlo je krásně rovné. Voda se dá natáčet přímo z kohoutku.
PROTI:
  • Nezjistila jsem
Je těžší a tím pádem stačí přejet a prádlo je krásně rovné. Voda se dá natáčet přímo z kohoutku. Nezjistila jsem
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.
STANDA, 2011-12-05
PRO:
  • ŽEHLÍCÍ PLOCHA , CELKOVÁ ERGONOMETRIE
PROTI:
  • NIC JSEM NESHLEDAL
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 60% zákazníků z 5.
pavel76, 2011-11-17
PRO:
  • Celkově se dobře ovlada, drží a žehlení je velice nenáročné.
PROTI:
  • samovolně pouští vodu
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
Esperanza, 2012-02-01
PRO:
  • Nevím
PROTI:
  • Čekala jsem lepší napařovací schopnosti.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Tomas, 2013-10-01
PROTI:
  • Primo na zehlicce je plastovy stojan, ktery brani v polozeni zehlicky do stojanu na zehlicim prkne. Myslim, ze je dnes malo lidi bez zehliciho prkna, co by zehlicku staveli na stul.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.
Neznámý, 2014-01-20
PRO:
  • skvělá
  • zatím bez potíží
skvělá zatím bez potíží
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jindriska, 2011-10-20
PRO:
  • Kvalita od firmy Tefal
  • dobré napařování
PROTI:
  • Někomu by nemusela vyhovovat ergonomie
Pro mě, pro ženu v domácnosti, nedocenitelný pomocník. Žehlí skvěle, nemám co dodat, žádné problémy, prostě super.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marie, 2015-02-08
PRO:
  • -silný parní ráz
  • -kvalitní
  • -samočištění
PROTI:
  • -chybí nádobka na vodu
  • -velká spotřeba vody
-silný parní ráz -kvalitní -samočištění -chybí nádobka na vodu -velká spotřeba vody
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Vladimír Kraft, 2015-02-06
PRO:
  • Je těžší a tím pádem stačí přejet a prádlo je krásně rovné. Voda se dá natáčet přímo z kohoutku.
Je těžší a tím pádem stačí přejet a prádlo je krásně rovné. Voda se dá natáčet přímo z kohoutku.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Razgova, 2014-12-11
PRO:
  • Bohuze,hodnotit nemohu,protoze zehlicku prinese Jwzisek.R.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Vladimír, 2014-01-15
PRO:
  • cena kvalita zpracování
PROTI:
  • nežehlí sama
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
rurysek, 2012-06-24
PRO:
  • dobře sežehlí, žehlička je těžká, což mně naprosto vyhovuje
PROTI:
  • vše ok
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.